Aktivitete

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words which don’t look even slightly believable. If you are going to use a passage of Lorem Ipsum, you need to be sure there isn’t anything embarrassing hidden in the middle of text.

Artikujt e ngjajshem

Punëtorina e tretë në qytetin e Prishtinës

Shoqata e Juristëve NORMA mbajti punëtorinë e tretë në qytetin e Prishtinës, ku pjesëmarrëse ishin a...

Lexo me shume

Shoqata e Juristëve NORMA mbajti fokus grupin e tretë.

Shoqata e Juristëve NORMA mbajti fokus grupin e tretë, me te rinjë në qytetin e Prishtinës.

Lexo me shume

Shoqata e Juristëve NORMA mbajti fokus grupin me burra në qytetin e Prishtinës.

Juristi dhe anëtari i Shoqatës së Juristëve NORMA, Z. Dardan Makolli në këtë punëtori ligjëroi temën...

Lexo me shume

Punëtoria e dytë, me anëtaret e organizatës komunale të pensionisteve dhe invalideve të punës.

Ekspertja dhe anëtarja e Shoqatës së Juristëve NORMA, Ariana Qosaj – Mustafa, në këtë punëtori ligjë...

Lexo me shume

Fokus grupi i parë me organizata

Shoqata e Juristëve Norma mbajti fokus grupin e parë, me gra të disa organizatave jo qeveritare.

Lexo me shume

Punëtoria në qytetin e Obiliqit

Shoqata e Juristëve Norma mbajti punëtorinë në qytetin e Obiliqit, ku pjesëmarrëse ishin gra të ftua...

Lexo me shume

Aktiviteti në kuadër të Projektit “Mëso dhe vepro për shoqëri pa dhunë me bazë gjinore

Shoqata e Juristëve NORMA, vazhdon të realizoj aktivitetet në kuadër të Projektit “Mëso dhe vepro pë...

Lexo me shume

Takimet me nxënësit e klasave të dhjeta, të tri shkollave te mesme te larta

Shoqata e Juristëve NORMA, vazhdon të realizoj aktivitetet në kuadër të Projektit “Mëso dhe vepro pë...

Lexo me shume

Takimet për muajin e dytë me nxënësit e klasave të dhjeta

Shoqata e Juristëve NORMA, vazhdon të realizoj aktivitetet në kuadër të Projektit “Mëso dhe vepro pë...

Lexo me shume

Takimet e para të realizuara nga NORMA dhe sipas planit të veprimit të Projektit, për muajin e pare përfshijnë takimet me ekipet drejtuese të 14 shkollave

Shoqata e Juristëve NORMA, është duke e realizuar Projektin “Mëso dhe vepro për shoqëri pa dhunë me ...

Lexo me shume

Takimi me koalicionin e tri organizatave jo qeveritare

Valbona Salihu, drejtoresha ekzekutive e Shoqates se Juristëve Norma, mori pjesë sot në takimin elek...

Lexo me shume

Tryeza e tretë e rrumbullakët, si aktivitet përmbyllës i projektit.

Shoqata e Juristëve NORMA organizoi tryezën e tretë të rrumbullakët, si aktivitet përmbyllës i proje...

Lexo me shume

Forumi dy ditor në Tiranë

Lexo me shume

Tryeza e rrumbullakët, si aktivitet përmbyllës në kuadër të projektit “Promovimi i Vetëdijësimit të Komunitetit për Ndihmë Juridike Falas”, mbështetur nga UNDP.

Sot, Shoqata e Juristëve NORMA në qytetin e Prishtinës organizoi tryezën e rrumbullakët, si aktivite...

Lexo me shume

Punëtoria e radhës në Komunën e Vushtrris

Lexo me shume

NORMA organizoi tryezën e rrumbullakët në Komunën e Fushë Kosovës

Shoqata e Juristëve NORMA organizoi tryezën e rrumbullakët në Komunën e Fushë Kosovës, si aktivitet ...

Lexo me shume

Punëtoria e tretë me radhë në komunën e Vushtrris

Sot, Shoqata e Juristëve Norma mbajti punëtorinë e tretë me radhë në komunën e Vushtrris, si aktivit...

Lexo me shume

Punëtorina e dytë në Komunën e Fushë Kosovës

Lexo me shume

Punëtoria e dytë në Komunën e Vushtrris

Shoqata e Juristëve Norma organizoi punëtorinë e dytë në Komunën e Vushtrris, si aktivitet në kuadër...

Lexo me shume

Tryeza e dytë e rrumbullakët, si aktivitet i projektit “Përkrahja për iniciativat avokuese të organizatave të shoqërisë civile

Sot, Shoqata e Juristëve NORMA organizoi tryezën e dytë të rrumbullakët, si aktivitet i projektit "P...

Lexo me shume

Punëtoria e parë në Komunën e Vushtrris

Shoqata e Juristëve Norma organizoi punëtorinë e parë ne Komunën e Vushtrris, si aktivitet në kuadër...

Lexo me shume

Punëtoria e parë në Komunën e Fushë Kosovës

Shoqata e Juristëve Norma me datë 06/06/2019 organizoi punëtorinë e parë në Komunën e Fushë Kosovës,...

Lexo me shume