Tryeza e rrumbullakët, me temën “ Të drejtat e grave në trashëgimi”

October 23, 2023

Sot Shoqata e Juristeve Norma e mbajti Tryezën e Rrumbullakët, me temën “ Të drejtat e grave në trashëgimi”, në kuadër të projektit “Mbështetje Organizative” i mbështetur nga Rrjeti i Grave të Kosovës dhe financuar nga Sigrid Rausing Trust.

Faleminderit për mbështetjen Rrjetit të Grave të Kosovës dhe pjesëmarrësve, veçanërisht Ministres së Drejtësisë Albulena Haxhiu, Profesorit Haxhi Gashi, Drejtoreshës së Rrjetit të Grave Igballe Rogova, përfaqësuesve nga institucionet vendore dhe ndërkombëtare si dhe anëtareve të ShJ Norma për pjesëmarrje në këtë Tryezë të Rrumbullakët ku u diskutua për avansimin e të drejtave trashëgimore të grave dhe vajzave.

Prishtinë, 27.09.2023